Bolduc

Te huur Utopialaan 22-52, ‘s-Hertogenbosch

Omschrijving object
Bolduc is een kantorenpark van vier bijzondere gebouwen en is in totaliteit circa 22.500 m² groot. Binnen Bolduc zijn in gebouw A (hoefijzervormige gebouw) en in gebouw C (de kantoortoren waarin Colliers is gevestigd) kantoorvleugels of etages te huur. Binnen gebouw A zijn enkele gezamenlijke voorzieningen gelegen zoals een Bolduc Café en verschillende vergaderruimten beschikbaar welke per dagdeel te huur zijn. Voor verhuur zijn de navolgende ruimtes beschikbaar:

 

Bouwdeel A
2e verdieping rechts, Kantoorruimte : circa 439 m²
Totaal: circa 439 m²

 

Bouwdeel B is volledig verhuurd.

 

Bouwdeel C
3e verdieping , Kantoorruimte : circa 611 m²
4e verdieping , Kantoorruimte : circa 611 m²
5e verdieping , Kantoorruimte : circa 611 m²
7e verdieping , Kantoorruimte : circa 321 m²
8e verdieping , Kantoorruimte : circa 610 m²
Totaal: circa 2.764 m²

 

Bouwdeel D is volledig verhuurd.

 

Bereikbaarheid
Door de ligging direct aan de op- en afritten van de A2 (Amsterdam- Maastricht) met een directe aansluiting op de A59 (Breda- ‘s-Hertogenbosch) en A50 (Nijmegen-’s-Hertogenbosch) is het gebouw met eigen vervoer zeer goed bereikbaar. Verder bevindt zich aan de voorzijde van het object een bushalte met een verbinding naar het Centraal Station, (zie ook ) waardoor de bereikbaar met openbaar vervoer goed te noemen is.

 

Omgevingsfactoren
Bolduc is gelegen op een zeer markante locatie. Binnenkomend langs de A2 zal niemand zich aan het zicht op dit bijzondere gebouw kunnen onttrekken. Dagelijks passeren meer dan 140.000 voertuigen het zakencentrum Bolduc. De directe omgeving wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van voornamelijk hoogwaardige bedrijven zoals: SAP, Panasonic en Quintiq.

 

Parkeren
U kunt bij Bolduc altijd gemakkelijk parkeren. Met een parkeernorm van 1 parkeerplaats per 30 m² kantoorruimte kunt u uw auto altijd kwijt. Naast de royale parkeerplekken op het nieuwe parkeerterrein, komt er ook een aanvullend parkeerterrein. Vanaf dit terrein loopt u eenvoudig naar de kantoorgebouwen toe. De parkeerterreinen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk.

Bolduc wil het gebruik van duurzame mobiliteitsvormen stimuleren. Daarom beschikken we over verschillende oplaadpunten voor elektrische auto’s en scooters. Deze oplaadpunten vindt u bij onze parkeerplaatsen. Wanneer u aan het werk bent, laadt uw auto zich op. Bolduc richt zich op de toekomst; wij ontwikkelen een goede elektrische laadinfrastructuur voor auto’s.


Huurprijzen

Kantoorruimte: € 145,00 per m² per jaar, te vermeerderen met btw.
Parkeerplaatsen: € 650,00 per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met btw

 

Huurtermijn
Vijf (5) jaren met telkenmale verlengingsperiode van vijf (5) jaren.

 

Opzegtermijn
Twaalf (12) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum, wederzijds opzegbaar.

 

BTW
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

 

Zekerheidsstelling
Doorlopende ROZ bankgarantie ter grootte van 3 maanden all-in huur inclusief btw.

 

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

 

Servicekosten
Gebouw A: € 43,00 per m² per jaar, te vermeerderen met btw.
Gebouw C: € 42,00 per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

 

Betalingen
Per drie (3) maanden vooruit.

 

Aanvaarding
In overleg.