Kantoorpaviljoens Domein Zuiderbosch, ‘s-Hertogenbosch

Te huur & te koop: Kantoorpaviljoens Hintham 152, ‘s-Hertogenbosch (Rosmalen)

Omschrijving
Ondernemen op een historische locatie met het comfort van nu, in een oase van groen. Domein Zuiderbosch is één van de best bewaarde geheimen van ’s-Hertogenbosch. Het landgoed omvat een monumentale villa uit 1884 en wordt omringd door een prachtig park. Recent zijn er twee nieuwbouw paviljoens aan het park toegevoegd. Een paviljoen is reeds verkocht, de tweede is nog te huur en te koop. Op termijn kan er een derde paviljoen worden gerealiseerd, verhuur en verkoop is mogelijk.

 

In de gebouwen zijn uitsluitend duurzame bouwmaterialen en state-of-the-art energiebesparingstechnieken toegepast. Ze zijn volledig vrij in te delen met vele open werkplekken in een strak, industrieel interieur.

 

Door hun hoogwaardige karakter en transparante architectuur vormen de kantoorpaviljoens een stijlvolle aanvulling op het historische landgoed. Domein Zuiderbosch biedt u alle rust en is tegelijkertijd een ideale uitvalsbasis naar de bruisende stad en de snelwegen A2 en A59.

 

De duurzame bouwmaterialen en het ruimtelijke ontwerp zorgen voor een harmonieuze eenheid tussen architectuur en de groene omgeving.

 

De architect heeft gekozen voor transparantie in combinatie met duurzame bouwmaterialen zoals beton en hout. De kantoorpaviljoens hebben een moderne uitstraling en staan tegelijkertijd harmonieus in connectie met de monumentale villa. De glazen vliesgevels weerspiegelen het omringende park met de meer dan honderd jaar oude bomen, waarbij de betonconstructie zorgt voor een boeiend lijnenspel.

 

Dankzij de royale transparante gevels en wanden heeft elke ruimte een vrij uitzicht naar buiten. Hierdoor ontstaat een directe verbinding met de groene omgeving.

 

Koopprijs: EUR 1.295.000,- vrij op naam

 

Huurprijs: EUR 165,- per m2 per jaar

 

Genoemde bedragen zijn te vermeerderen met omzetbelasting