Hambakenwetering 2, ‘s-Hertogenbosch

Te huur Hambakenwetering 2, ‘s-Hertogenbosch

Locatie
Dit representatieve kantoorgebouw is gelegen op een prominente hoeklocatie aan de drukbezochte Hambakenwetering in Den Bosch en maakt onderdeel uit van het bedrijventerrein High Tech Park. De Hambakenwetering is de verbindingsweg die noord en zuid Den Bosch met elkaar verbindt.

De bereikbaarheid per eigen vervoer is zeer goed, de op- en afritten van en naar de A59 zijn op slechts 2 minuten autoafstand gelegen. Doordat er op loopafstand bushaltes aanwezig zijn, is de locatie met het openbaar vervoer eveneens goed te bereiken.

Object en oppervlakte
De totale oppervlakte van dit bedrijfsgebouw bedraagt uit circa 6.685 m² en is als volgt opgebouwd: circa 5.000 m² kantoorruimte, verdeeld over vier bouwlagen en een bedrijfsruimte van circa 1.685 m², bestaande uit twee delen.

De representatieve entree van het kantoorgebouw is gelegen aan de voorzijde. De kantoorvloervelden bestaan uit een efficiënte mix van open en gesloten kantooropstellingen. Per verdieping zijn er twee sanitaire groepen met elk drie toiletten aanwezig, alsmede een luxe pantry. De verdiepingen zijn zowel per lift als per trap bereikbaar.

De navolgende kantoorruimtes zijn voor de verhuur beschikbaar:
begane grond –> 1.602 m²
eerste verdieping –> 1.131 m²
tweede verdieping –> 1.132 m²
derde verdieping –> 1.132 m²
Deelverhuur per verdieping behoort tot de mogelijkheden.

De naastgelegen bedrijfsruimte bestaat uit twee delen, waarbij bedrijfsruimte A intern is verbonden met het kantoorgebouw. Deze is circa 615 m² groot en voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur. De zelfstandige, naastgelegen bedrijfsruimte B betreft circa 1.070 m² en is voorzien van drie loading docks met levellers en een elektrisch bedienbare overheaddeur. Beide bedrijfsruimtes zijn bovendien voorzien van krachtstroom, heaters en een gevlinderde betonvloer. De inpandige kantoorruimtes zijn tevens uitgerust met een toilet en pantry.

Opleveringsniveau
Het kantoor is momenteel voorzien van een zeer volledig opleveringsniveau dat als turn-key is aan te merken. Verhuurder gaat graag in gesprek met huurder over het daadwerkelijke opleveringsniveau.

Onderstaande voorzieningen zijn een vast onderdeel van het opleveringsniveau:
– systeemplafond met luchtklimaatsysteem en ledverlichting;
– verwarming middels luchtbehandeling met aanvullend radiatoren;
– wandafwerking;
– alarmsysteem;
– brandmeldinstallatie;
– dubbele toiletgroepen per verdieping.

Parkeren
Rondom het gebouw zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden. Er zijn zo’n 200 parkeerplaatsen voorhanden met een aantal mogelijkheden tot elektrisch laden.