Park 110

Te huur Pettelaarpark 110, ‘s-Hertogenbosch

PETTELAARPARK 110 | ‘S-HERTOGENBOSCH
Circa 5.080 m² kantoorruimte

 

Omschrijving object

Een kantoorgebouw gelegen op het kantorenpark ‘’Pettelaarpark’’ aan de zuidkant van Den Bosch dat momenteel volledig gerenoveerd wordt, beschikt over energielabel A. Het kantoorgebouw is uitstekend bereikbaar door de directe ligging aan de op- en afritten van de A2.

 

Het object bestaat uit circa 5.440 m² v.v.o kantoorruimte verdeeld over 6 bouwlagen. Voor de verhuur is momenteel circa 5.080 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar, verdeeld als volgt:

Begane grond, kantoorruimte: circa 324 m²
1e verdieping, kantoorruimte: circa 944 m²
2e verdieping, kantoorruimte: circa 953 m²
3e verdieping, kantoorruimte: circa 953 m²
4e verdieping, kantoorruimte: circa 953 m²
5e verdieping, kantoorruimte: circa 953 m²
Totaal: circa 5.080 m²

N.B. deelverhuur vanaf circa 324 m² is bespreekbaar.

 

Locatie / Bereikbaarheid
De kantoorlocatie is uitstekend gelegen, nabij de op- en afritten van de A2 (Amsterdam- Maastricht), met een directe aansluiting op de A59 (Breda-‘s-Hertogenbosch) en A50 (Nijmegen-’s-Hertogenbosch).

Verder bevindt zich aan de overzijde een bushalteplaats met verbindingen van en naar het Centraal Station waardoor de bereikbaar met openbaar vervoer goed te noemen is.

 

Omgevingsfactoren
“Pettelaarpark” is dé kantorenlocatie van ‘s-Hertogenbosch, uitstekend gelegen pal aan de A2 en naast onder andere het Provinciehuis van Noord Brabant. In de directe omgeving zijn vele zakelijke dienstverleners gevestigd, zoals Euler Hermes B.V., Enci B.V., Ctac B.V. en SNS Bank. Een transferium, 9 holes golfbaan (Duke Golf De Pettelaar B.V.) en een hotel (Mövenpick) maken de kantorenlocatie compleet.

Het object is gelegen net buiten het stadscentrum van ’s-Hertogenbosch en op loopafstand van ‘’Winkelcentrum Pettelaarseweg’’.

 

Parkeren
Er zijn voldoende parkeermogelijkheden (voorzijde 112 parkeerplaatsen) op eigen terrein alsook in de directe omgeving. Aan de voorzijde bevindt zich ook een transferium.

Opleveringsniveau

Kantoorruimte
De kantoorvloeren worden in casco gerenoveerde staat opgeleverd. De units hebben het volgende globale opleveringsniveau:

• gescheiden dames- en herentoilet per bouwlaag;
• geëgaliseerde vloer;
• luchtbehandeling in combinatie met topkoeling;
• aansluitingen voor een pantry;
• schilderwerk wit uitgevoerd;
• verwarming middels radiatoren;
• centrale entree met ontvangst, liften en trappenhuis;
• koffie bar;
• zonwering (deels).

 

Huurgegevens
Huurprijs: € 140,00 per m² per jaar, te vermeerderen met de geldende btw.

Huurprijs parkeerplaats: € 500,00 per plaats per jaar, te vermeerderen met de geldende btw.

 

Huurtermijn
Vijf (5) jaren en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaren.

 

Opzegtermijn
Twaalf (12) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum, wederzijds opzegbaar.

 

BTW
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

 

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief btw. Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

 

Servicekosten
Verrekenbaar voorschot van € 45,00 per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

 

Betalingen
Per drie (3) maanden vooruit.

 

Aanvaarding
In overleg.

 

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van of volledigheid van deze gegevens.

In overleg.